باغات مازه زرين روستاي رستم آباد با توجه به اينکه در کنار چشمه سرداب يکي از پر آب ترين چشمه هاي رشته کوه زاگرس قرار دارند به دليل حمايت نکردن دولت تدبير و اميد جهت انتقال آب به اين باغات در حال خشک شدن هستند.
به گزارش
هفت چشمه، روستاي رستم آباد در شهرستان اردل در 20 کيلومتري شهر اردل و ۷۵کيلومتري مرکز استان چهارمحال و بختياري،شهرکرد قرار دارد. به دليل وجود خاک رس که روستا را فرا گرفته است اين روستا رستم آباد ناميده مي شود و اهالي روستا با گويش زيباي بختياري آن را رستمي مي نامند .
اکثر مردم اين روستا به دليل اينکه در حاشيه چشمه سرداب رستم آباد که يکي از پر آب ترين چشمه هاي رشته کوه زاگرس در استان چهارمحال و بختياري مي باشد به شغل کشاورزي و دامپروري مشغول هستند.
مردم اين روستا طي تماس با پايگاه خبري تحليلي هفت چشمه در خصوص خشک شدن برخي باغات به دليل کمبود آب در محدوده مازه زرين از اين پايگاه درخواست کردند که اين مطلب را پيگير باشند در اين خصوص خبرنگار هفت چشمه براي اطلاعات بيشتر با اين موضوع به اين منطقه اعزام شد و از نزديک با مردم اين روستا در اين خصوص گفت و گويي ترتيب دادند.
دست رنج چند ساله مردم محروم روستاي رستم آباد است روبه خشک شدن است
علي سينا جمشيدي يکي از ريش سفيدان روستاي کريم آباد که در آغازين کلام خود گلايه مندي خود را از دولت تدبير و اميد اعلام کرد: شغل اکثر مردم اين روستا کشاورزي است و تمام درآمدشان برا گذراندن زندگي از اين راه بدست مي آيد.
جمشيدي بيان کرد: مردم اين روستاها سالهاست در محروميت، اول و در رفع محروميت، آخر هستند و خلاصه در گودالي از محروميت افتادهاند که حتي از کمترين حقوق شهروندي برخوردار نبوده و سهم مردم شان از زندگي و حقوق شهروندي فقط يک لقمه نان حلالي است که از دست رنج خودشان بوده اما همچنان در عمق محرومت و فقر به نظام انقلاب و ولايت وفادار هستند
.
وي اظهار کرد: باغات مازه زرين که دست رنج چند ساله مردم محروم روستاي رستم آباد است روبه خشک شدن است ،انتظار است با توجه به اينکه روستاي رستم آباد در حاشيه بزرگترين سرشاخه کارون 4 قرار دارد مجوزات انتقال آب رودخانه به اين باغات را صادر کنند و حق بهره برداري آب را از اين مردم محروم نگيرند.
مسئولان به فکر مردم محروم اين روستا نيست و فقط شعار مي دهند
کشاورز تاج ور روشن دل رستم آبادي نيز در اين خصوص اظهار داشت: مخارج زندگيم را از راه کشاورزي و تنها باغم بدست مي آوردم که آن هم در حال خشک شدن است و غافل از اينکه مسئولان به فکر مردم محروم اين روستا نيست و فقط شعار مي دهند.
کوتاهي دولت در پرداخت خسارت باغداران
حسين رسولي يکر ديگر از اهالي اين روستا در گفت و گو با خبرنگار هفت چشمه بيان کرد: با توجه به اينکه باغات خود را بيمه کردم اما سال قبل به دليل نبود آب و خشک شدن باغات مازه زرين يک ميليون خسارات به باغات وارد شد اما بيمه کشاورزي در اين راستا هيچ کمکي نکرد.
گفتني است روستاي رستم آباد به خاطر وجود چشمه سرداب يکي از بهترين مناطق گردشگري استان چهار محال بختياري که هر ساله گردشگران و مسافران بسياري را مجذوب خود مي کند، سرد بودن آب اين چشمه در تمام فصول سال ويژگي اصلي اين چشمه است که نام چشمه نيز از آن منشا گرفته است.
انتهاي پيام/570ه